dimarts, 13 d’octubre del 2015

Diva



 microConte: Diva
 

Havia anat de visita, sense cap altra intenció que passar l'estona. L'Aixopluc estava obert els set dies de la setmana i tots aquells ulls oferien companyia a un preu gairebé de ganga. Sorties revifat, un home nou, amb els ànims ben amunt. L'Albert feia aquestes visites de tant en tant i per a ell era com una sobredosi d'energia i d'amor a preu ben mòdic... Evidentment, la Griselda no sabia res d'aquestes visites inesperades. No sabia fins a quin punt ho trobaria adequat i preferia guardar-s'ho com un secret. L'Albert continuava les visites, però aquesta vegada amb un objectiu clar: veure els ulls canyella de Diva, una femella de cos fibrós i pell llustrosa...
La vida és massa curta per despertar amb remordiments cada matí. Finalment, un vespre li confessà l'obsessió que tenia per Diva a la Griselda. Fou una explicació tan pueril que la noia acabà per cedir: volia conèixer la Diva. 
A l'agost establiren un pacte a tres bandes: la Diva  aniria a viure al seu piset només si era capaç de no molestar en excés els veïns amb els seus lladrucs i si es mostrava obedient i manyaga cada vegada que la traguessin a passejar prop de l'esplanada del museu etnogràfic. Per la seua banda, la parella li oferia una llar amb sofà i chaise longe.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada