dijous, 9 de juliol del 2015

Cuina d'elit

 
Resultat d'imatges de imatges d'una truita a la francesa
microConte: Cuina d'elit
 
- M'he adonat que el que més  afalaga una  dona és fer visible l'interès pel seu plaer, és cert?

- I ho dius així, amb aquesta  immodèstia impúdica?
 
Cruz ho deia d'aquella mena de manera, amb aquella veu greu que semblava impostada, amb aquell aire d'etern infant. La seua clienta preferida tenia ganes de posar-lo a prova i li confessà que entre essències de gerds, llavors de cànem i quallades aromatitzades amb suc de peres etrusques, no s'hi sentia gens còmoda. Necessitava gaudir de la pell fina i daurada i les entranyes coagulades d'una truita ben batuda, d'oval perfecte.

Cruz intentà posar el màxim de serenitat en la batuda, sabia que d'aquella dona depenia la major part de la seua obra culinària i buscava la perfecció per simplement satisfer-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada