diumenge, 8 de novembre del 2015

Diumenge

microConte: Diumenge



Si tens plans per a esdevenir un suïcida, cal que sàpigues que diumenge és el dia ideal, sobretot a partir de les tres de la tarda. Diumenge és el dia més compromès de la setmana, ja que, si no tens cap pla com ara anar a fer bolets o organitzar una dinada amb una colla famolenca de carn a la brasa i alcohol a dojo, pots trobar-te tota la tarda sol amb tu mateix i això esdevé molt perillós... Enfrontar-se a les soledats personals pot arribar a ser una davallada als inferns més traumàtics i esgarrifosos.

És per això que els experts recomanen unes pautes de conducta a tenir en compte:

1. Diumenge és el dia ideal per a deixar entrar els rajos de l'astre més sufocat del sistema per entre els foradets de la persiana de l'habitació, és per això que cal assegurar-se de no abaixar-la massa dissabte a la nit.
2. Diumenge pots mesurar el llit i veure que és extremadament petit perquè al final acaba ple de gent que va apareixent amb cara inflada i cabells desbocats.
3. Diumenge l'aigua de la dutxa és més refrescant i et deixa la pell més nova i lluent així com els cabells que no saps per quina raó brillen més.
4. Diumenge assoleiat és sinònim de diari sota el braç, patinets voladors i vermut amb sifó vora el bar més marítim de la població.
5. Diumenge és dia de menjar preparat i de postres ben carregades de coco ratllat i de melmelada de gerds.
6. Diumenge a la tarda pots escriure un poema o un conte on el personatge principal sigue un suïcida que coneix una fada petita amb ales a l'esquena i fan tota la tarda l'amor com dues bèsties selvàtiques a sobre de la corol·la d'una Ismelia Versicolor i acaben feliçment casats i passen molts diumenges junts i feliços menjant aquelles postres de coco i gerds.
7. Diumenge cal posar-se la roba de diumenge i sortir al món tot dient que t'han florit els pensaments violats que feia dues setmanes havies plantat amb devoció i fe desmesurada i que són flors rebels i contràries a les crisis existencials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada