dilluns, 7 de desembre del 2015

Sledge dogs

microConte: Sledge dogs

Resultat d'imatges de perros en trineo

Morgana té els llavis entreoberts i està plena de desig. Té un desig irreprimible de tornar a ser mare. Les muntanyes s'erigeixen al seu davant sublims, poderoses i arrebossades de neu als pics. La neu li excita la ment i li endureix els mugrons. Entreveu un trineu de gossos que dirigeix un home dur, de faccions primitives i mans rudes. És l'home. Hi puja al trineu i en cap moment li dirigeix una mirada directa, però, de reüll hi veu com observa els seus moviments i com es fixa en els seus cabells rogencs i esbullats de fada fetillera. La cabellera de l'home voleia com les cues dels gossos, com si fóra de fil d'aram  i amara les narius de Morgana tot produint un efecte marejador per la barreja d'olors de cedre, gerds i marihuana.
 La debilitat dels hòmens comença per les olors, un home dèbil necessita desprendre unes olors determinades. Els hòmens dèbils, a més, necessiten aconsellar, instruir i renyar. Els hòmens dèbils amaguen la gelosia dintre de paraules amables i són incapaços de deixar anar un mot d'agraïment. Els hòmens dèbils necessiten airejar el seu poder.
 L'home del trineu es veu perseguit per Morgana i corre al precipici dels desitjos. Aquella mena de guerrer de la neu és capaç de caçar un cérvol només per a ella, també pot ser el més veloç baixant una muntanya de neu i pot pedalar fins a gairebé la mort pendents inimaginables i sagnants. Però mai aconseguirà la fortalesa d'una dona com Morgana, més bruixa que fada. Una dona que mira als ulls i que no té por de res ni de ningú. Morgana ha parlat amb la mort cara a cara i no necessita desviar la mirada, també ha baixat als inferns i ha resistit espartanament l'olor de carn bullida, l'olor de la misèria humana.
 Diuen que els fills barons són producte de l'atzar o de les circumstàncies, potser com les filles femelles, però la majoria de les vegades és la mare qui ho decideix. Morgana vol un fill baró però li ensenyarà a no seguir el rol de l'estupidesa, li ensenyarà a ser un home fort que es deixe renyar, que es deixe aconsellar i que es deixe estimar. Només així podrà mirar als ulls de les dones fortes com la seua mare sense por a ser dèbilment descobert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada